ششمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران IIAC2020

کنفرانس آلومینیوم

آخرین اخبار

  • کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیوم ایران لغو گردید!

    به اطلاع پژوهشگران، صنعتگران و علاقه‌مندان شرکت در ششمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیوم ایران (IIAC2020) می‌‌رساند، پیرو شیوع جهانی ویروس کرونا و غیرقابل پیش‌بینی بودن زمان اتمام پاندمی، این رویداد دوسالانه در سال جاری لغو می‌گردد.
    ششمین دوره از کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیوم ایران در بهار سال ۱۴۰۱ و سال ۲۰۲۲ میلادی برگزار می‌گردد.
    به اطلاع پژوهشگران و محققین محترم می‌رساند، به دنبال تعویق زمان برگزاری ششمین کنفرانس بین‌المللی آلومینیوم ایران (IIAC2020) و با توجه به درخواست‌های صورت گرفته از دبیرخانه کنفرانس، امکان ارسال مقالات جدید فراهم شده است.
    به همین منظور می‌توانید تا تاریخ ۳۰ خرداد ۹۹ نسبت به ثبت چکیده و ارسال متن کامل مقاله خود از طریق وبسایت کنفرانس اقدام فرمایید.

  • زمان برگزاری کنفرانس و نمایشگاه IIAC2020 تغییر کرد.

    به اطلاع پژوهشگران، محققین و شرکت‌کنندگان گرامی ششمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیوم ایران (IIAC2020) می‌رساند، پیرو شیوع ویروس کرونا در ایران و سایر نقاط جهان و به منظور پیشگیری از گسترش آن و لزوم رعایت نکات بهداشتی و خودداری از برپایی تجمعات و همایش‌ها و همچنین جهت رفاه حال شرکت‌کنندگان داخلی و خارجی، زمان برگزاری این رویداد از تاریخ ۲ و ۳ اردیبهشت ۹۹ به زمان دیگری موکول می‌گردد. بنابراین ارسال مقاله جدید به دبیرخانه کنفرانس تا اطلاع ثانوی امکان‌پذیر است.

    تاریخ جدید برگزاری ششمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیوم بزودی از طریق وبسایت این رویداد و شبکه‌های اجتماعی آن اطلاع‌رسانی خواهد شد

معرفی کنفرانس آلومینیوم

کنفرانس آلومینیوم: انرژی ارزان‌قیمت و موقعیت منحصر‌به‌فرد در خلیج‌فارس طی دهه گذشته، ایران را به مکانی مناسب برای تولید آلومینیوم اولیه تبدیل کرده است.

نه‌تنها محصولات صنایع بالادستی ایران نرخ رشد صنعت آلومینیوم را در این کشور روشن می‌سازند بلکه صنایع پایین‌دستی آلومینیوم نیز، نقش به‌سزایی را در این رشد ایفا می‌کنند. به‌گفته ایمیدرو، ایران بیستمین تولیدکننده بزرگ آلومینیوم در جهان است ولی به آلومینیوم بیشتری جهت تأمین تقاضای این فلز که با نرخ ۱۰ درصدی رو ‌به رشد است، نیاز دارد. در سال ۲۰۱۲، ایران ۳۳۸ هزار تن آلومینیوم تولید نمود و تصمیم دارد تا سال ۲۰۱۶ این رقم را به ۷۷۰ هزار تن و تا سال ۲۰۲۵ به ۱٫۵ میلیون تن افزایش دهد ( البته ایمیدرو درحال بررسی تغییر این هدف‌گذاری از ۱٫۵ به ۵ میلیون تن است). با توجه به بحران اقتصادی که سراسر جهان را دربر گرفته، ارتقاء بسیاری از صنایع فلزی بالاخص صنعت آلومینیوم، افکار بسیاری از افراد را به خود جلب نموده و به خط‌مشی خاصی نیاز دارد.

به منظور برطرف‌ کردن این نیاز، ششمین کنفرانس بین‌المللی آلومینیوم (IIAC2020) توسط مرکز تحقیقات آلومینیوم ایران (IARC) و ایمیدرو (IMIDRO)، در تاریخ ۲۱-۲۲ ماه آپریل سال ۲۰۲۰،‌ (۲ و ۳ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹) در تهران برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این کنفرانس، تمرکز بر صنعت رو ‌به ‌رشد آلومینیوم ایران و سراسر جهان است. دوره قبل این کنفرانس در سال ۲۰۱۸ و در شهر تهران با موفقیت برگزار گردید، در این کنفرانس ۴۵۰ شرکت‌کننده داخلی و ۴۰ شرکت‌کننده خارجی از سراسر جهان گرد‌هم آمدند. در این کنفرانس بیش ‌از ۱۰۰ نماینده صنعتی از ایران و خارج از ایران نقطه‌نظرات خود را در زمینه تکنولوژی صنایع بالادستی و پایین‌دستی آلومینیوم و پتانسیل تولید آلومینیوم در منطقه خلیج‌فارس به اشتراک گذاشتند.

این رویداد سکویی برای مهندسین و متخصصین از سازمان‌های آکادمیک و صنعتی جهت تکامل یک رویکرد جمعی در راستای دستیابی به نیازهای امروزی و آینده صنعت آلومینیوم محسوب می‌شود.

هدف

هدف کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران ارائه و بحث پیرامون پیشرفت‌های اخیر در مورد آلومینیوم است که تمامی جنبه‌های تولید، فراوری، ساخت، ساختار و خواص و کاربردهای مهندسی آلومینیوم را در برمی‌گیرد. کارگاه‌های آموزشی و جلسات فناوری نیز با همکاری شرکت‌ها و سازمان‌های داخلی و بین‌المللی برگزار می‌گردد. علاوه بر این در نمایشگاه جانبی کنفراس آخرین محصولات و دستاوردهای شرکت‌های داخلی و خارجی عرضه می‌شود. ارائه مقالات به صورت شفاهی و پوستر در موضوعات مختلف از دیگر بخش‌های این کنفرانس است. کمیته‌ی برگزاری کنفرانس از تمامی پژوهشگران و متخصصان برجسته در زمینه علوم فلزی، تولید، فراوری، ساخت و بطور کلی تمامی زمینه‌های مرتبط با فلز آلومینیوم از ایران و سایر کشورهای جهان برای ارائه‌ی دستاوردهای پژوهشی خود در کنفرانس بین‌المللی آلومینیوم دعوت به عمل می‌آورد. جزییات محورهای کنفرانس به شرح زیر است:

موضوعات کنفرانس آلومینیوم :

۱- چالش‌های جهانی بازار آلومینیوم
۲- پیشرفت‌های آینده‌ در محصولات آلومینیومی و کاربرد آنها
۳- فناوری گدازش آلومینیوم
۴- مواد اولیه
۵- خواص فیزیکی
۶- خواص مکانیکی و شکل‌دهی
۷- ریخته گری و انجماد
۸- بازیافت و محیط زیست
۹- متالورژی پودر
۱۰- جوشکاری و اتصال
۱۱- مواد کامپوزیت
۱۲- مواد پیشرفته
۱۳- مواد دیرگداز
۱۴- خوردگی و رفتار سطح
۱۵- شبیه سازی و اتوماسیون
۱۶- مدیریت مصرف انرژی در صنعت آلومینیوم

حوزه

هدف این کنفرانس ارائه و بحث پیرامون پیشرفت های اخیر در مورد آلومینیوم است که تمامی جنبه های تولید، فراوری، ساخت، ساختار و خواص و کاربردهای مهندسی آلومینیوم را در بر می گیرد. کارگاه های آموزشی و جلسات فناوری نیز با هماری شرکت ها و سازمان های داخلی و بین المللی برگزار می گردد. علاوه بر این در نمایشگاه جانبی کنفراس آخرین محصولات و دستاوردهای شرکت های داخلی و خارجی عرضه می شود. ارائه مقالات به صورت شفاهی و پوستر در موضعات مختلف از دیگر بخش های این کنفرانس است.
کمیته برگزاری کنفرانس از تمامی پزوهشگران و متخصصان برجسته در زمینه علوم فلزی، تولید، فراوری و ساخت در زمینه آلومینیوم از ایران و سایر کشور های جهان برای ارائه سخنرانی در کنفرانس بین المللی آلومینیوم دعوت به عمل می آورد.

تاریخ های مهم

زمان برگزاری کنفرانس و نمایشگاه IIAC2020 تغییر کرد.

به اطلاع پژوهشگران، محققین و شرکت‌کنندگان گرامی ششمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیوم ایران (IIAC2020) می‌رساند، پیرو شیوع ویروس کرونا در ایران و سایر نقاط جهان و به منظور پیشگیری از گسترش آن و لزوم رعایت نکات بهداشتی و خودداری از برپایی تجمعات و همایش‌ها و همچنین جهت رفاه حال شرکت‌کنندگان داخلی و خارجی، زمان برگزاری این رویداد از تاریخ ۲ و ۳ اردیبهشت ۹۹ به زمان دیگری موکول می‌گردد. بنابراین ارسال مقاله جدید به دبیرخانه کنفرانس تا اطلاع ثانوی امکان‌پذیر است.

تماس با دبیرخانه

تهران، نارمک، دانشگاه علم و صنعت ایران (IUST)، مرکز تحقیقات آلومینیوم ایران (IARC)، صندوق پستی ۱۸۵ – ۱۶۸۴۵
تلفن: ۷۷۲۴۰۵۰۲ – ۰۲۱
فکس: ۷۷۲۴۰۵۰۳ – ۰۲۱
ایمیل: info@iiac20.ir

نمایشگاه
ایمیل: exhibition@iiac20.ir
تلفن: ۰۹۱۲۱۸۹۰۹۵۶

کمیته علمی:
scientific@iiac20.ir

کمیته پذیرش و ثبت نام:
contact@iiac20.ir

آیا مقاله برای شما مفید بود ؟
5/rateraterate
3
0 نظر ثبت شده

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران