هندبوک مخلوط های پلیمری Polymer Blends Handbook
مخلوط های پلیمری
هندبوک مخلوط های پلیمری
Polymer Blends Handbook
Leszek A. Utracki , Charles A. Wilkie
مخلوط های پلیمری از اختلاط فیزیکی دو یا چند پلیمر با یا بدون ایجاد پیوند شیمیایی بین آن ها بوجود می آیند . از دلایل ایجاد مخلوط های پلیمری می توان به این نکته اشاره کرد که پلیمر های موجود هیچ کدام به تنهایی قابلیت کاربردی لازم را دارا نبودند . از این رو محققان دسته ی جدیدی از مواد تحت عنوان مخلوط های پلیمری را معرفی کردند .
هدف از ایجاد مخلوط های پلیمری محصولاتی با هزینه های اقتصادی کم و خواص منحر به فرد می باشد . از دیگر دلایل ساخت می توان به تولید موادی با خواص کلی بهینه شده با هزینه های کم ، استفاده مجدد از ضایعات پلاستیکی خانگی و صنعتی ، انعطاف پذیری واحد تولیدی فرآیند پذیری بهتر ، یکنواختی محصول و ضایعات کم و سرعت زیاد تولید و تنظیم ترکیب و خواص آلیاژ براساس نیاز مشتری اشاره کرد .
مخلوط های پلیمری از جنبه کاربردی در صنایعی مانند خودرو سازی ، پزشکی ، الکتریکی و الکترونیکی و بسته بندی کاربرد دارند .
فرآیند های اختلاط پلیمر ها سبب افزایش کاربرد پلاستیک ها به عنوان جایگزینی مناسب برای فلزات و کوپلیمر ها در صنعت خودرو سازی شده است . این افزایش چشمگیر به خاطر مزایای آن ها از جمله استحکام خوب ، وزن کم ، مقاومت در دماهای پایین ، چاپ پذیری ، مقاومت حرارتی و قیمت پایین است . متداول ترین کاربرد مخلوط های پلیمری در بسته بندی شامل فیلم ها ، ظروف ، درب بطری و جعبه ها و صندوق های حمل و نقل می شود . در حوزه الکتریکی و الکترونیکی مخلوط های پلیمری در مواردی چون روشنایی ، مصرق سنج (کنتور) ، جعبه های الکتریکی ، ترانس های ایمنی در خطوط انرژی ، شناساگر های دود یا مونو اکسید کربن کاربرد دارند . مخلوط سازی پلیمر گران قیمت پلی یورتان با پلی وینیل کلراید که ارزان تر است ماده مناسبی را برای استفاده در مصارف پزشکی تولید می کند که شفافیت ، استحکام ، مقاومت سایشی و پایداری حرارتی خوبی دارد .
دانلود فقط با IP ایران امکانپذیر است. در صورت عدم مشاهده باکس قرمز رنگ دانلود، VPN خود را خاموش نموده و صفحه را رفرش کنید.
پسورد فایل فشرده : www.iran-mavad.com
دیدگاه کاربران
عالی بود فقط بیشتر از این متن ندارین برای تهیه مقاله؟