مبانی خوردگی الکتروشیمیایی (E.E. Stansbury)
مبانی خوردگی الکتروشیمیایی (E.E. Stansbury) :خوردگی گالوانیکی یکی از مهمترین اقسام خوردگی الکترو شیمیایی می باشد که همواره به عنوان یک مسئله جدی صنایع مختلف را تهدید می کند. این نوع خوردگی هنگامی که دو فلز به پتانسیل الکتروشیمیایی مختلف به واسطه یک محلول الکترولیت با یکدیگر در تماس باشند رخ می دهد. در صنایع نفت و گاز هنگامی که یک لوله زیر زمینی از دو نوع خاک متفاوت عبور کرده و یا جنس لوله ها تغییر پیدا می کند این نوع خوردگی رخ می دهد.
انجام پروسه های ساخت روی یک نوع جنس خاص باعث تغییر مقاومت خوردگی می گردد. به عنوان مثال کار سرد یک سطح فعال تری را ایجاد می کند که نسبت به یک فلز آنیل شده به عنوان آند عمل می کند. در بتن ها نیز به واسطه وجود محلول های کلریدی این نوع خوردگی رخ می دهد. حتی در مقیاس اتمی این اختلاف می تواند سبب خوردگی شود. به عنوان مثال اختلاف بین دو فاز فریت و سمنتیت در فولاد می تواند باعث خوردگی بین فازی گردد.
امروزه روش های الکتروشیمیایی و غیرمخرب زیادی برای شناسایی و اندازه گیری خوردگی وجود دارد. اکوستیک امیشن یکی از روش هایی می باشد که به تازگی در زمینه مشاهده و اندازه گیری خوردگی در جهان مورد توجه قرار گرفته است. در این روش با استفاده از موج الاستیک آزاد شده در اثر فعل و انفعالات شیمیایی و مکانیکی در نمونه و آنالیز آن سعی در شناسایی مکانیزم خوردگی و میزان سرعت آن می شود.
خوردگی الکتروشیمیایی باعث ایجاد خوردگی بسیار خطرناک حفره ای می گردد که با استفاده از روش اکوستیک توانسته اند به نتایج قابل قبولی در شناسایی آن نائل شوند. در اکثر مطالعات به موازات روش اکوستیک امیشن از یک نوع تکنیک الکتروشیمیایی (اندازه گیری PH، پتانسیل، دنبال کردن منحنی های پلاریزاسیون و دیاگرام های امپدانس الکتروشیمیایی) نیز استفاده شده است تا توصیف و کنترل خوردگی با استفاده از تکنیک اکوستیک امیشن بهتر قابل ارزیابی باشد. لینک زیر حاوی کتاب مبانی مبانی خوردگی الکتروشیمیایی (E.E. Stansbury) به همراه تعدادی از مقالات مرتبط با خوردگی الکتروشیمیایی است که در اختیار شما عزیزان قرار داده شده است.
قالب بندی:pdf
تعداد صفحات :۴۸۹
حجم :۷٫۱۲MB
دانلود فقط با IP ایران امکانپذیر است. در صورت عدم مشاهده باکس قرمز رنگ دانلود، VPN خود را خاموش نموده و صفحه را رفرش کنید.
پسورد فایل فشرده : www.iran-mavad.com
دیدگاه کاربران
سلام
چرا جلد کتابها را حذف میکنید؟؟؟؟؟!!!!!