هندبوک جوشکاری (maritime welders)

The Welding Handbook

for maritime welders

Welding Handbook For Maritime Welders

شرح:

هندبوک جوشکاری (maritime welders) : تکنولوژی در زیر دریا در مرز تکنولوژیهای مدرن عصر ما می باشد و با وجود آنکه حدود بیست سال از رشد وتوسعه این تکنولوژی می گذرد هنوز هم در انحصار برخی از شرکتهای بزرگ چند ملیتی است. فقط کشور های محدودی در سطح جهان به این تکنولوژی دسترسی و تسلط کامل دارند. از سوی دیگر ضرورت کشف و بهرورداری از منابع نفت وگاز زیر دریائی با توجه به اهمیت اقتصادی عظیمی که این منابع می توانند برای یک کشور داسته باشند مسئله ای بسیار مهم است.
تکنولوژی جوشکاری و برشکاری زیر آب ضمن آنکه در ارتباط با تعمیر بخشهای زیر آب کشتی ها،اسکله ها و پایه های سازه های دریایی لازم میباشد ، بطور اخص در زمینه نصب سکوهای استخراج، خطوط لوله زیر آب و همچنین تعمیر آنها به طور وسیع مورد استفاده قرار می گیرد. سازه های فرا ساحلی از قبیل دکل های حفاری چاه های نقت ، خطوط لوله و سکوهای ویژه ای که در آب ها احداث می شوند ، در سالهای اخیر به طرز چشمگیری در حال افزایش اند . بعضی از این سازه ها نواقصی را در عناصر تشکیل دهنده اش و یا حوادث غیر مترقبه از قبیل طوفان تجربه خواهند کرد . در این میان هر گونه روش باز سازی و مرمت در این گونه ساه ها مستلزم استفاده از جوشکاری زیر آبی است . جوشکاری زیر آب از شروع دهه هفتاد میلادی به دلیل استخراج نفت و گاز از عمق دریا به عنوان مساله ای مهم در صنعت دریایی مطرح شد. بر حسب نوع پروژه و کیفیت مورد نظر برای جوش، در مورد روش مناسب جوشکاری، نوع فولاد یا آلیاژ مورد استفاده عمق مناسب برای جوشکاری و کیفیت جوش تصمیم گیری می شود. نیاز به دست یابی به جوش های با کیفیت بالا در زیر آب، باعث انجام تحقیقات و آزمایش های گسترده ای در این زمینه شد و تا کنون نیز پیشرفت های قابل توجهی در زمینه های تکنیکی و متالورژیکی جوشکاری زیر آب حاصل شده است. تعمیر و نگهداری نیز همواره به عنوان یکی از مشکلات سازه های دریایی مطرح بوده است. بسیاری از سازه های تخریب شده می توانند با تکنیک های جوشکاری زیر آب تعمیر شوند.

قالب بندی:pdf

تعداد صفحات :۶۹

حجم :۲٫۱۵MB

لینک دانلود

آیا مقاله برای شما مفید بود ؟
5/rateraterateraterate
5
1 نظر ثبت شده

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

  • abbas 1394 آبان 20 چهارشنبه

    دیدگاه شما در انتظار تایید مدیر می باشد.

    با سلام و احترام
    صنعتگران ارجمند آلیاز شناسان گرامی ، عزیز هستید و نور چشم .
    آلیاژی مورد نیاز است ، فرمول ریخته گری آنرا نمیدانیم چنانچه مقدور میباشد منت گداشته زحمت کشیده فرمول ریخته گری آنرا ایمل کنید ، خیلی ممنون و سپاسگزار هستم .

    خاصیت و جنس آلیاژریخته گری شده ، ترکیبی باشد از عناصروآلیاژ هایی که انتظاری که ما از آن داریم برآورده شود .
    ابتدا بعرض سرور ارجمند برسانم این غلتکها که آلیاژ مورد نظر روی آتها ریخته گری شده در صنعت مواد غذایی کاربرد دارند آنهم با خمیر آبنبات۲۰۰ درجه سانتیگراد که نسبتا خمیر سفت داغی هم هست این خمیر باید از وسط دو غلتک عبور کند ، اگر صحبت از خوردگی و سایش میشود ، خوردگی در مقابل مواد شیمیایی نیست .

    آلیا ژ دارای ویژه گی و خاصییت های ذیل باشد .
    ۱- آلیاژ دارای مقاومت بالا در مقابل سایش ( هرچه بیشتر مقاومت در مقابل سایش داشته باشد) خیلی ، خیلی بهتر است یکی از ویژه گیهای مهم میباشد که آلیاژ مورد نیاز داشته باشد.
    ۲ – آلیاژ ضد خش باشد .( در برابر فلزات تیز و خشن مقاومت بالا وبسیار خوبی داشته باشد ).یکی دیگر از ویژه گیهای آلیاژ میباشد .
    ۳ – آلیاژ ضد چسببندگی باشد بدونه اینکه آبکاری وغیره شود ، خود جنس آلیاژ لغزنده و دور کنده باشد ( بنحوی که خمیرآبنبات دارای دمای ۲۰۰ درجه سا نتیگراد و نسبتا سفت به آن نچسبد ، لغزنده باشد و خمیر را بلغزاند و به لیزان و از خود دور کند ) .
    ۴ – آلیاژ زودگرم نشود و گرما را از خود دور کند .
    ۵– آلیاژ زنگ نزند ، ضد زنگ زدگی باشد
    ۶– آلیاژ دارای سختی نسبتا زیادی باشد ،۴۰۰ الی۶۰۰ ( اچ – بی ) و تا آنجایی سختی را بالا ببرید که خاصییت ماشینکاری خوب آن حفظ شود و هنگام تراشکاری به الماس های خیلی سخت و ویژه نیاز نداشته باشد و همه تراشکاران محترم برای خدمات تراشکاری آنرا بپذیرند.
    ۷ – آلیاژ حدالامکان بهداشتی باشد . مامور اداره بهداشت کمتر ایراد از آن بگیرد .
    ۸ – آلیاژی نسخه ای کنید که یادگاری باشد و مورد سفارش صدها نفر ( قناد ) باشد. هم مزد است و هم منت .
    چنانچه ریختگری و تزاشکازی هم دارید دز صورت داشتن وقت زحمت کشیده برایم درست کنید .
    سلامت و سر افراز باشید انشاالله با تشکر فرهمند شغل نقل و آبنبات ساز ۰۹۱۳۳۸۰۷۵۷۹ عجله دارم

    آیا برای شما مفید بود