وعده تولید داروی درمان کرونا توسط محققین ایرانی

مقدمه یک شرکت فناوری در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران در تلاش است در آینده ای نزدیک دارویی تولید کند که می تواند بیماری کووید 19 را درمان کند....

در همین راستا معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در تلاش است تا با معرفی این شرکت به اداره کل بین الملل، زمینه را برای همکاری مشترک این شرکت با یک شرکت چینی جهت تولید این دارو در ایران فراهم کند. این دارو «رمدسیویر» نام دارد و اثر بخشی آن بر روی بیماران تاکنون حدود 68% عنوان شده است!

در همین راستا، دکتر محمد اقتداری، دکتر شیمی آلی و رئیس هیئت مدیره شرکت تولید کننده مواد دارویی در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران بیان می کند:

ما درصدد هستیم داروی «رمدسیویر» را که تحقیقات اثر بخشی آن برای درمان کرونا اثبات شده به تولید برسانیم.

وی با تاکید بر شروع اقدامات این شرکت جهت تولید دارو و درمان ویروس کرونا از اواخر اسفند ماه با همکاری وزارت بهداشت و پژوهشگاه شیمی اظهار داشت: قرار است این همکاری بین بخش خصوصی و بخش دولتی صورت بگیرد.

تولید داروی درمان کرونا رمدیسیویر در ایران

وی با بیان اینکه پیش بینی شده که مواد اولیه از چین تامین شود و دارو در این شرکت به تولید برسد، تاکید کرد:

نمونه های وارداتی این دارو که وارد کشور شده بود توسط محققان در دانشگاه های علوم پزشکی مورد آزمایش روی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ قرار گرفته و نتایج آزمایش های آنان نیز تایید کرده است که داروی «رمدسیویر» در درمان کرونا تاثیر دارد. این آزمایشات روی ۸۰ بیمار از ۳۶ تا ۵۷ سال انجام گرفته است. این دارو به صورت تزریقی بوده و اثربخشی آن بر روی بیماران آزمایش شده تاکنون 68 درصد بوده است.

وعده بومی سازی داروی رمدسیویر تا سه ماه آینده

دکتر اقتداری با تاکید بر اینکه در حال حاضر نمونه داخلی این دارو وجود ندارد، گفت:

در حال حاضر ما در این شرکت فرمولاسیون آن را پیدا کردیم و بنا داریم آن را به تولید برسانیم. احتمالا تا سه هفته آینده، شرکت چینی مواد اولیه را به ما می رساند و ما در عرض ۲ ماه می توانیم داروی «رمدسیویر» را تولید کنیم. بنابراین طبق برنامه ریزی ها این دارو تا سه ماه دیگر بومی سازی شده و در بازار موجود خواهد بود.

دکتر اقتداری هم چنین بیان داشت که پس از تولید، قیمت این دارو در مقایسه با نمونه های خارجی به مراتب پایین تر خواهد بود.

وی در پایان صحبت های خود اضافه کرد:

پس از سه ماه این دارو در کمیته اخلاق وزارت بهداشت مورد بررسی قرار می گیرد. این دارو برای بیماران حاد و شدید تنفسی و افرادی که به دستگاه متصل هستند و تنفس آنها دچار مشکل شده، قابل استفاده است.

منبع

خبرگزاری مهر

آیا مقاله برای شما مفید بود ؟
5/rateraterate
2.6
1 نظر ثبت شده

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

  • داروخانه 1399 اردیبهشت 03 چهارشنبه

    سلام الان شدید نیاز دارم کمک کنید

    آیا برای شما مفید بود