ماشین سازی برادران غفوری با نزدیک به نیم قرن تجربه و دانش فنی و دارا بودن واحدهای طراحی مهندسی، ریخته گری، مدلسازی، تراشکاری، CNC و ورقکاری به مدیریت آقایان حسین و احمد غفوری در سال ۱۳۴۵ بنیانگذاری گردید. طی سال های ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۴ اقدام به ساخت انواع پرس های فورجینگ ، قالب های کاشی، آجر و دیگر انواع ماشین آلات صنعتی و صادرات آن به قاره های مختلف دنیا انجام گردید. از جمله قالب های ماندگار کار این واحد صنعتی، ساخت قالب های آجر و کاشی مربوط به ساختمان تئاتر شهر تهران است.
این واحد صنعتی طی سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳ با تشکیل تیم تحقیقاتی قوی و با همکاری اساتید دانشگاه صنعتی شریف موفق به طراحی و ساخت اولین دستگاه جرثقیل ۵ تن تلسکوپی در ایران گردید که طی بازدید نخست وزیر وقت جناب آقای مهندس موسوی بسیار مورد تقدیر قرار گرفت و تعداد متعددی از این دستگاه طی تحریم ها در اختیار واحد های نیازمند قرار گرفت.
در سال ۱۳۶۴ طراحی اولین دستگاه شات بلاست میزی با استاندارد اروپائی انجام و در خط تولید انبوه قرار گرفت. سال ۱۳۷۳ نیز طراحی اولین دستگاه شات بلاست گردان توسط تیم طراحی صنعتی این واحد با حضور مهندس محمدرضا غفوری انجام شد.
شات بلاست ( shot blast ) در فارسی به معنی پرتاب ساچمه فولادیست. البته دو نوع دستگاه شات بلاست با سیستم های پاشش ساینده وجود دارد:
در این دستگاه ها ساچمه های فولادی بوسیله نیروی هوای فشرده شتاب گرفته و بر روی سطوح مورد نظر پاشیده می شوند .
دستگاههای فوق بیشتر برای انجام عملیات بلاست و تمیزکاری بر روی قطعات خاص یا موضع خاصی از یک قطعه و یا انجام عملیات خاص بلاستینگ کنترل شده در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند .
در این دستگاهها دیگر خبری از هوای فشرده و مزایا و معایب آن نیست و سیستم پرتاب کننده ساینده یک فلکه دوار است که با سرعت حول یک محور می چرخد .
ساچمه های فولادی از دریچه مخصوصی تحت زاویه و دبی معین وارد این فلکه می شوند و بر روی سطح مورد نظر پرتاب می شوند .
دستگاههای فوق بیشتر برای انجام عملیات تمیزکاری و آماده سازی سطوح در تعداد و سطوح بالا مورد استفاده قرار می گیرند .
طی سال های ۱۳۷۵ و ۱۳۷۶ دستگاه های شات بلاست تونلی مدل CMT-900 با استفاده از آخرین تکنولوژی آن روز جهت خط تولید انواع سیلندر و سر سیلندر در شرکت ایران خودرو طراحی و ساخته شد که بسیار مورد تقدیر معاونت محترم ریخته گری ایران خودرو جناب آقای مهندس سعدیان قرار گرفت.
در سال ۱۳۷۹ دستگاه بسیار معظم شات بلاست تونلی CMT-1200 جهت شرکت نفت (شرکت توس پیوند) طراحی و ساخته شد. این دستگاه جهت شات بلاست اتصالات عظیم خطوط انتقال گاز و نفت مورد استفاده قرار گرفت.
در سال ۱۳۸۶ به سفارش شرکت نیرو محرکه و با ملحق شدن مهندس محمد حسن غفوری و مهندس محمدعلی غفوری به تیم طراحی و اجرا با آخرین تکنولوژی روز و با استفاده از هوش مصنوعی (سیستم PLC) یکی از برترین شات بلاست های موجود در دنیا طراحی و ساخته شد. دستگاه شات بلاست اتوماتیک مدل CMT-1500 را به جرأت می توان یکی از شاهکارهای صنعتی ماشین سازی برادران غفوری دانست که با استفاده از با کیفیت ترین قطعات اروپایی و آخرین متد طراحی فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات چون نگینی در شرکت نیرو محرکه می درخشد.
طی ۲۶ سال گذشته بیش از ۳۰۰ دستگاه شات بلاست میزی مدل CM-140 و مدل CM-220 تولید و در سراسر ایران مورد استفاده قرار گرفته است.
ماشین سازی برادران غفوری بیش از ۴۹ سال است که مشغول به ساخت انواع کوپلینگ های استاندارد مدل KB و مدل میل و پینی است.
این کوپلینگ تمام ویژگی های مفید کوپلینگ KB را دارا بوده و همچنین می تواند فواصل بین اتصالات را توسط قطعه فاصله دهنده پوشش دهد.
محدوده گشتاوری برای کوپلینگ های استاندارد از ۲۱۰ تا ۱۳۲۰۰۰۰۰ نیوتن متر می باشد که در صورت سفارش در سایزهای بالاتر نیز قابل تولید است.